• Helal Sertifikasına sahip yerli besi dana etleri gerekli tüm denetim raporları, kalite, hijyen kontrolleri yapıldıktan sonra usta kasaplarımız tarafından parçalanarak füme et için değerli etlerine ayrılır.
• Tütsüleme için kullanılan meşe ve akçaağaç’ın kuru dallarının talaşları en son teknoloji soğuk duman veren tütsüleme fırınlarında kuru etin zamana yayılan dumanlama işlemiyle 20 günü aşan zahmetli ve emek dolu özenli çalışmanın sonucunda gurme damaklara hoş bir lezzet bırakan Füme etimiz olgunlaştırılır. Mangala gerek kalmadan mangalda pişmiş et tadını yakalama fırsatı sunar. Özenle dilimlenerek koruyucu atmosferde ambalajlanır.
• %100 Dana etinden üretilmiştir.
• Saklama koşulları: Buzdolabında (0’-C/+4’-C) muhafaza ediniz.
Koruyucu Kimyasal Yok Renklendirici YokAroma Yok Marinasyon Yok Enjekte Su YokEnjekte Jel Yok Diğer Hayvan Eti Yok