• Özenle seçilen sütler, saatlerce pişirilerek kendine has olan renk, koku ve aromaya sahip olur. Taze kaşar yapıldıktan kısa süre sonra tüketilir. Eski kaşar ise yapıldıktan sonra altı ay buzhanede hijyenik şartlarda en az 6 aylık dinlenme fermantasyon süresi tamamlanarak paketlenir. Bu sayede lezzet kazanan kaşar peyniri 3 yıl saklanabilir.Protein oranı yüksek olan eski inek kaşarımızı gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Rendelenmiş yada dilimlenmiş olarak tüketebileceğiniz gibi sandviçlerinizde de tüketebilirsiniz.
• Termize inek sütü, termize koyun sütü, termize keçi süt 100 gr Eski Kaşar için enerji değeri 373 kcal'dir. İçeriği: sofra tuzu, peynir kültürü, peynir mayası. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45’dir.
• SAKLAMA KOŞULU:+4 Derecede muhafaza edilmelidir.
• Alerjen uyarısı: Laktoz içerir.
% 100 Doğal Su Tutucu Yok Renklendirici Yok Margarin Yok Eritme Tuzları Yok Nişasta Yok Bitkisel Yağlar Yok Jelatin Yok Süt Tozu Yok Tağşiş Yok Trio Yağlar Yok Yağ Tutucu Yok